top of page

Om veckoplaneringen

Uppdaterat: 4 maj 2022

Hej tränare, roligt att du hittat hit!


Under säsongen försöker vi att varje vecka dokumentera målvaktsträningen och göra den tillgänglig för er tränare så att ni kan jobba vidare på lagträningen. Varje vecka kommer ha ett särskilt tema som rimmar med det övergripande tema som läggs upp under månadsplaneringen. Vi börjar med att rädda avslut!


Se veckoplanering som exempel på träningsupplägg och inspiration till vad ni kan göra i egna laget. Oftast är det planerat för 55 minuter målvaktsträning (60 - 5 minuter för förklaring, spelardiskussion, materialinsamling, vila etc), men förstås anpassar ni efter hur mycket tid ni har på träningen.Vi försöker att skicka med lite tips om hur träningen kan anpassas till olika nivåer och åldrar. De flesta övningarna kan köras med alla åldrar då de bygger på att spelarna utmanar varandra på sin nivå, men ibland rekommenderas något annat.


Konceptet är nytt för oss och vi vill gärna höra er feedback på hur vi kan göra tjänsten bättre! Det är också väldigt uppskattat om ni delar med er av hur ni valde att göra målvaktsträningen i ert lag.


Nu kör vi!


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page